5. kolo

TJ Sloup – Dynamiters Blansko HK 7:5 (2:3, 3:1, 2:1)

Branky: Hoffman, Šváb 2x, Musil Petr, Musil Jiří, Sedlařík, Zouhar – Kubíček, Grünwald, Kopeček, Keprt, Horák

HC Lysice – HC Blansko 0:10 (0:1, 0:2, 0:7)

Branky: Snopek, Mikulášek, Petlach, Zukal, Hoffman, Antonín 2x, Smolík, Ševčík Patrik, Dobiášek

TJ Sokol Březina – TJ Rájec-Jetřebí 1:6 (1:3, 0:2, 0:1)

Branky: Kousalík Petr – Syrový 2x, Klimeš, Kuběna Jaromír, Hertl, Odehnal

TJ Sokol Černá Hora – TJ Spartak Adamov 1:6 (0:1, 1:2, 0:3)

Branky: Jurek – Kolenáč 4x ,Kubíček, Juřena

Příspěvek byl publikován v rubrice Výsledky 2011/2012 a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

15 komentářů u „5. kolo

  1. Dobrý den,

    takže vidím, že pan Zukal za svůj faul potrestán nebyl, když se proti Sloupu golově prosadil !!!!!! Takže přesně jak se dalo čekat, někdo prostě potrestán nebude, protože se jmenuje ZUKAL !!!!
    Kolik jiných hráčů bylo potrestáno okamžitě a to buď stopkou, nebo finančním trestem (nebo obojím) a to za kolikrát i menší přestupky.
    Hlavně tady zas všichni křičte, jak je nyní OP blanenska čistý, přehledný a spravedlivý…… ASI AŹ NA VYJÍMKY….. JE TO OSTUDA !!!!!!!! Zamyslete se nad sebou lidi……

    Kamil Dobeš

  2. Tedy žádné vyjádření nedostanu ?? Hezky nám to tady na „svazu“ funguje……

    • Dobrý den,
      nějaké změny přece jen nastaly. Změnila se doména stránek na placenou (dosud stačila i neplacená) a zmizely kontakty na představitele OVV. To si nedovolí v rámci ČSLH nikdo, pouze v Blansku. Už se těším, co se udá dalšího.
      K trestu asi tolik, byl udělen na ledě, proč OK, to je otázka na rozhodčí. Jinak samozřejmě záznam v zápise může být podnětem projednání přestupku v DK. Stejně tak podnět může podat fyzická osoba (v SaDŘ tuším čl. 517).
      S pozdravem Miloš Orálek

    • Ondřeji, nevím, co v rozbalovacím menu „Kontakty OVV“ máte Vy, ale já tam mám „Napište nám“ a „Adresář rozhodčích“. Vámi uvedený odkaz opravdu kontakty obsahuje, nicméně v menu není přístupný.
      S pozdravem Miloš Orálek

    • Netušil jsem, že v rozbalovacím menu funguje i jeho název jako odkaz. Máte pravdu, kontakty tam jsou, ze zdrojáku je to ještě lépe čitelné :-).Omlouvám se.
      M.O.

    • A to mě právě zaráží, že rozhodčí nedali podnět k dalšímu disciplinárnímu trestu…. Asi pan Pitner a pan Tanenberger mají starch, že by si již dál nepískli, když jde o pana Zukala. A jemu chci jen říct, že je to komedie….být to jakýkoliv hráč dostal by tvrdý postih, ale uplakaný pan Zukal, který si myslí, že si v okresním kole může jakožto zkrachovalý hokejista dělat co chce…..No, raděj dál psát nebudu, nechci nikoho urazit. Ale ten človíček by se měl nad sebou zamyslet sám, pokud mu to jeho intelekt dovolí…..

      kamil dobeš

  3. souhlasím s panem Dobešem
    proč i v okrese jen v okese se měří dvojím metrem
    je to vše jen pro smích
    pak ať se rozhodčí nediví jak na ně hráči pohlíží

    • Dobrý den.
      Vážení přátelé, nechtěl jsem na komentáře reagovat, ale když čtu ty nepravdivé informace, které se v komentářích objevují a které určitě u mnoha lidí neznající blanenský hokej a neznající lidi, kteří se o řízení hokeje na okrese Blansko starají (OVV LH Blansko), vrhají na tyto lidi velice špatné světlo. To jako dlouholetý člen OVV LH Blansko (22roků) nemohu dopustit. Všichni tito lidé to dělají ve svém volném čase a zadarmo. O to víc mě mrzí, když nepravdivou a pro mě urážející informaci pošle bývalý člen výboru. Miloši prosím Tě, proč to děláš? Z výboru i funkce rozhodčího jsi odešel na vlastní žádost, jinak by jsi fungoval normálně dál.
      Utkání nepískal žádný Pitner, takže další lež. A nyní to hlavní co celou hladinu rozvířilo. Zákrok pana Zukala možná vypadal hrozně pro diváky, ale já posuzuji, co jsem viděl na ledě (je to jiný pohled než z tribuny). Hráč byl potrestán za faul „Zásah do oblasti hlavy a krku “ pravidlo 540. Uložil jsem ze tří možností trest 5+OK. Trest 2+10 jsem zavrhl a trest TH bych určitě uložil, kdyby faulovaný hráč měl zranění. Ten utkání bez problémů dohrál do 60 minuty. Tolik na vysvětlení uloženého trestu.
      Navíc si myslím, že za vyšší trest pro hráče pana Zukala by měl bojovat především postižený hráč a funkcionáři oddílu Dynamiters, což neudělali, nikoliv pan Dobeš. Takže pane Dobeš, určitě jsem se nebál, že bych si už nezapískal. Kdo mě zná, a to je většina návštěvníků zimního stadionu, se tomu musí pouze usmát.
      Jménem předsedy komise rozhodčích bych byl rád, kdyby se přihlásili pan Dobeš a hlavně pan Koudelka, kterého dobře znám, aby nám rozhodčím přišli ukázat, jak se má pískat. Je nás rozhodčích velice málo a kritizovat je velice jednoduché.

      Závěrem chci říct, že dovedu s člověkem mluvit s očí do očí a nebudu si dopisovat. Jsem ochoten s kterýmkoliv diskutujícím domluvit si schůzku a o problémech se pobavit. Moji adresu a telefon najdete na těcto stránkách. Kontakty na OVV nezmizely a nikdy nezmizí. Pokud chcete, tak příjďte poradit, případně pomoci a „neplivejte“ na lidi, kteří ve výboru léta pracovali a kvůli věku skončili, ani na ty současné.
      Děkuji: František Kitner
      předseda KR
      člen výboru

  4. Dobrý den pane Kitner,

    možná jsem se spletl v tom, kdo utkání pískal (zkomolení jmen)….za to se omlouvám. Určitě nehodlám na nikoho házet špínu. Na druhou stranu vím, že i rozhodčí má právo napsat do zápisu zápis o faulu pokud se nějakým způsobem vymiká „standartu“. Za další, rozhodčí zápasy nepískají zdarma, to je třeba podotknout……nevím přesně kolik tato částky dělá, ale troufám si odhadnout že kolem 500,- nedaněného příjmu za zápas, nebo se pletu ?? Ale pokud dělají svoji „práci“ dobře, peníze si zaslouží, nemám nic proti tomu, ale zdarma to nedělají!!!!!
    Co se týče faulu, to že hráč dohrál je pravda, ale otázkou je jestli tomu tak není díky celoobličovému krytu, který hráč měl. Nemít jej, nevím, nevím….. A přece to, že se mu nic nestalo je jen dobře pro faulovaného hráče, ale nemůže to být omluva pro faulujícího hráče.
    A to že podnět nepodal podnět nikdo z Dynamiters se nedivím, půjde Blansko proti Blansku…… ???

    KD

  5. PS: nemyslí si, že 14.rozhodčích je málo……

    Co se týče mé osoby, nemám potřebu se s někým setkávat. Jen využívám demokracie a diskuze a vyjadřuji se k věcem, které mi vadí a jsem rád, když někdo erudovaný odpoví a situaci mi vysvětlí……

  6. Dobrý den pane Dobeši, už jsem nechtěl vstupovat do debaty na téma „zákrok pana Zukala“, nicméně nemohu jinak. Vidím že se považujete za odborníka na OP Blansko, ale jste IDIOT a hned Vám řeknu proč.
    Za prvé: stále zaměňujete práci ve výboru OP (ta je dobrovolná a nehrazená) s pozicí hráče a teď už i rozhodčích(ta je samozřejmě hrazená finančně).
    Za druhé: když tak dobře znáte poměry v našem OP tak přece víte že zápasy píská cca. 6 rozhodčích v BK a 2 v Boskovicích. Stále ti stejní. Takže adresář je sice na 14 ale realita je jinde.
    Za třetí: když stále zmiňujete to zranění, tak předtím jste mluvil o jazylce. Ta ovšem pod obličejovým krytem není, takže zase něco pletete:-).
    Za čtvrté: proč si myslíte z odborného pohledu experta že by nešlo Blansko proti Blansku? To je přece nesmysl.
    Za páté: myslíte si že by si rozhodčí nepískli:-) to jste snad řekl omylem, že:-).
    Za šesté a to je ten nejhlavnější důvod: když někdo kritizuje a dostane možnost to zlepšit svým přičiněním nebo jen se s dotyčnými setkat a pohovořit( pan Kitner,popřípadě pan Zukal jsou téměř na všech utkáních a vy jako expert asi také) a odmítnete to se slovy že nemá potřebu se s někým setkat tak je to IDIOT. Vy jenom pomlouváte, žádné vysvětlení Vám není dobré a každé otočíte jak se Vám to hodí hlavně aby jste zase „zaryl“. Navíc anonymně na internetu ( my se zde známe ale Vás pane Dobeši nikoliv). Nečetl jsem od Vás žádné kladné hodnocení jiného zápasu, jak se Vám líbil jiný zápas či zákrok( a jsou tady takové), neokomentoval jste ani výhru Sloupu nad favoritem soutěže Blanskem „B“, prostě nic. Jen stále pomlouváte, rejete a přitom máte strach se ukázat. Tak proto jste pro mne IDIOT. A klidně Vám to řeknu i do očí, přehled zápasů Adamova je na webu tak si mne najděte.
    Zdeněk Bartoš
    P:S: zkuste web ruské KHL a komentujte zákroky Čechova, tam takový odborník chybí

  7. Jen IDIOT může někoho jiného nazvat IDIOTEM když mu nic neudělal a jeho jméno si do úst vůbec nezval.
    Nikoho jsem nenazval idiotem, pač mám alespoň středoškolské vzdělání a umím udržet svůj intelekt na uzdě, což se o někom (kdo zde jiného nadává IDIOTEM) říci nedá…..nejspíš proto, že jeho intelekt zamrzl na době ledové….. 🙂
    Přeji Vám hezké zážitky při sledování OP Blanska, já již na žádný zápas nepůjdu, ani sem nezavítám, pač urážet se od člověka zváného niemad nenechám.

    Hezký den KD

    • A ještě jedna věc, kterou mi nikdo, ani pan Bartoš nemůže vzít…. a to je to, že pokud se vyjadřuji slušně a nikoho sprostě neurážím, mohu si říkat pasát co chci, i když si jiní mohou myslet, že to jsou nesmysli…..je svoboda a mohu si svobodně říkat co chci. A to může i pan Bartoš a jsem rád za jeho reakci, v lecčem má i pravdu (jazylku chrání krční chránič, který juniorský hráš mít musí), ale urážet se tady nenechám.

  8. No vidíte, kritizovat, pomlouvat a stále rýt to umíte. Ale přijít nám to říct do očí se bojíte natož se předvést a dokázat že to umíte lépe. Takže raději neříkejte nic.
    A pamatujte si že v demokracii sice můžete říkat co chcete ale nesmíte říkat lži a pomluvy.
    Zdeněk Bartoš

Komentáře nejsou povoleny.