3. kolo

HC Blansko – Dynamiters Blansko HK 1:5 (0:1, 0:3, 1:1)

Branky: Ševčík Pavel – Kazda 3x, Keprt 2x

TJ Sloup – TJ Rájec-Jestřebí 3:14 (1:5, 1:8, 1:1)

Branky: Sedlařík, Bubík, Tanenberger – Hertl, Jordánek, Kuběna Jaromír, Odehnal 2x, Plhoň, Šváb 2x, Syrový, Lemon 2x, Kuběna Jan 2x, Klimeš

HC Lysice – TJ Spartak Adamov 2:5 (0:2, 0:2, 2:1)

Branky: Reichel, Nádeníček – Průcha, Mihok, Bartoš, Dittrych, Kolenáč

TJ Sokol Březina – SK BACARDI Letovice 8:3 (2:1, 4:1, 2:1)

Branky: Kousalík 3x, Hradil 2x, Horák, Drahovzal M., Tříska – Hrabálek, Slouka, Mlýnek

Příspěvek byl publikován v rubrice Výsledky 2011/2012 a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

16 komentářů u „3. kolo

  1. Dobrý večer, mám otázku na okresní výbor, konkrétně na jeho předsedu pana Petra Zukala. Jak mi vysvětlíte (a nejen mně, troufám si říct, že nejsem sám, koho by to zajímalo), že se předseda OVV Blansko chová na ledové ploše takovým způsobem, jakým se chová? A to nenarážím pouze na včerejší incident. Děkuji, čekám na odpověd.

    • Dobrý den.
      nevím sice kdo jste a na co se přesně ptáte. Ale zkusím Vám odpovědět.
      Jedna věc je být oddíly okresního přeboru zvoleným předsedou.
      A druhá věc je hokej hrát. A podle toho jak hrajete, jaké jej prožíváte, takové máte výsledky. Podle Vás však spíše postihy. A ty určí zase jiní – rozhodčí.
      Petr Zukal

    • Dobrý den,
      my se tu podepisujem, takže víte kdo jsme….. O Vašem postihu by již neměli rozhodovat rozhodčí (to udělali už při zápase a měl přijít jednoznačně trest ve hře) ale disciplinární komise, protože ve Vašem případě šlo o velký prohřešek a pokud Vám nedochází, co vše jste mohl onomu hráči svým brutálním zákrokem způsobit, tak to pak hovoří za vše a mluví to o Vaší mentalitě, která se určitě neshoduje s duchem fair-play.
      S pozdravem Kamil Dobeš

    • Dobrý den, jak si tuto debatu čtu a i reaguji tak mi to začíná připadat jako hon na čarodějnice. Nespojujte věc hráče dohromady s věcí funkcionáře. Jako hráč bude určitě potrestán a všichni víme asi jak. Podobné tresty už zde v minulosti byly. Nemyslím si že by zde tato debata byla, kdyby to nebyl předseda OVV. Hraji tuto soutěž již několik let, podobné zákroby byly, jsou a budou a nikdy nebylo tolik vzruchu. Stává se to i v jiných soutěžích, to musí potvrdit všichni kdo někdy hráli nějakou soutěž. A netahejme sem jeho předsednictví. Všichni kdo okres v Blansku hrajeme tak víme jak to bylo dřív. Dnes je ve všem pořádek, za což samozřejmě je nutno poděkovat všem kdo se o tuto soutěž starají. Nemyslím si že Vaše otázka takto položená je na místě.

    • S tím co píšete by se dalo souhlasit…..ale funkcionáři by měli jít příkladem a o tom žádná. Samozřejmě jsme všichni jen lidé a chybovat může každý, ale ani přesto bych pana Zukala nehájil ani v nejmenším. Tomu klukovi co jej trefil se nic vážného nestalo, ale kdbyby mu např. zlomil jazylku, tak potom bychom se tu bavili asi jinak. je třeba se na to podívat pohledem, co vše se mohlo stát a že se nestalo je jedin ě dobře…..

    • Musíte to brát i z druhé strany … Nikdo neudělá nic bezdůvodně … Byla to určitě přehnaná reakce, ale otázkou je proč se to stalo…

    • Jo jasný, ale my jsme slyšeli od Zukyna zase něco jinýho … a my jsme to viděli taky … a kde je pravda někde mezi tím 😉

  2. Dobrý den,
    tak odpověď na tuto otázku by mě také moc zajímala…… Uvidíme zda se dočkáme odpovědi.

  3. Nemůžu nic jiného, než souhlasit ze Zdeňkem.
    Celá debata začala B-čkem Blanska. Nechte kluky ať hrají. Jsou rychlejší a dravější, ale aspoň probudí staříky ze zimního spánku.
    A kdebatě Petra Zukala, taky trapas. Nemůžete spojovat funkci a hráče. Hokej je, byl a bude tvrdý sport a vždy padne nějaká ta rana navíc. Když je to tak strašné co udělal Zukal, co jsi dělal ve II. lize? Jsou i lepší sporty, třeba šachy, pinec, …Řešení nechejte na kompetentní a uděláte dobře.
    Pan Dobeš, hráč II.národní je asi doktor, když odborně se snaží popsat, k jakému zranění mohlo dojít. To jazylka je prevít.
    Dobře se dá pokecat i na Facebooku, nebo pokecu a srdíčko si může každý vyplakat tam.

  4. Každý kdo chce něco napsat by se měl podepsat, je to slušnost a známka intelignece……
    A popravdě jsem v druhé lize neviděl takový zákrok co udělal pan Zukal (tím neříkám, že se to tam nestane, leč tam hráči hrají už za prašule na poloprofi a jsou pojištění, okres je pro „normální“ lidi, kteří mají i jiné než hokejové povinosti) a jestli jste Vy, pane Lolo jej viděl a tvrdíte o něm, že je to jen rána navíc, tak před Vámi hluboce smekám a soutícím s Vašemi protihráči, pokud hokej hrajete…….

    A pokud někomu vadí, že se tu tato debata využívá, tak ji nemusí číst a nebo bude nej, když ji zrušíte….. co pan Lolo ?? 🙂

  5. Omlouvám se pane Dobeš, že jsem se nepodepsal. Myslel jsem, že když tak pečlivě sledujete dění v OP BK, tak budete vědět kdo jsem. Napravím to a podepíšu se na konci mého příspěvku.
    Já jsem takových zákroků viděl celkem dost. Hokej již hraji pouze pro zábavu, zdravotní stav mi to neumožňuje, ale hrál jsem ho do šesti let a prošel jsem dorosteneckou ligou, dorosteneckou reprezentací, I. i II. národní. Takže vím o čem mluvím. Pouze chci říct, že je to v kompetenci jiných ne Vás, jak se to bude řešit. Vyjádřil jste svůj názor a tím by to mělo skončit a ne psat pořád dokloa.
    S pozdravem Kožený

  6. Omlouvám se pane Dobeš, že jsem se nepodepsal. Myslel jsem, že když tak pečlivě sledujete dění v OP BK, tak budete vědět kdo jsem. Napravím to a podepíšu se na konci mého příspěvku.
    Já jsem takových zákroků viděl celkem dost. Hokej již hraji pouze pro zábavu, zdravotní stav mi to neumožňuje, ale hrál jsem ho do šesti let a prošel jsem dorosteneckou ligou, dorosteneckou reprezentací, I. i II. národní. Takže vím o čem mluvím. Pouze chci říct, že je to v kompetenci jiných, ne Vás, jak se to bude řešit. Vyjádřil jste svůj názor a tím by to mělo skončit a ne psat pořád dokola.
    S pozdravem Kožený

    • Ale já tu pane Kožený nic neřeším, vše je (jak píšete) v kompetenci příslušných lidí a s tím nemám problém. Já se k situaci jen vyjadřuji a když někdo reaguje a mám k tomu co říci, tak to udělám – tomu se říká diskuze !
      A že Vás neznám se omlouvám, ale já se do Blanska přistěhoval před dvěma lety a opravdu tu neznám každého a už vůbec nee dle přezdívek, proto se podepisuji hned a celým svým jménem.

  7. Zdeněčku Bartoši musím se tě zeptat jak si to myslel, že tady dřív to bylo špatné nebo co bylo kokretně špatné, dost se to dotklo všech bývalých funkcionářů OSLH Blansko dofám, že to vysvětlíš jak sto myslel a doložíš kokretní pochybení Okresního svazu za mojeho vedení za odpověď ti děkuji Ivan Vojta bývalí předesda OSLH Blansko p.s. Vaše žabomyší války mě nezajímají protože jsem mymo dění, ale napadání naši práce se mě a celého kolektivu velice dotklo z pozdravem Ivan Vojta

    • Dobrý den pane Vojta, nechápu proč se cítíte dotčeni. Nic jsem přece nekritizoval. Věřím, že jste svou práci dělali poctivě. Nicméně ke změnám došlo a to hlavně ve vymýcení černých hráčů v klubech a zlepšení termínů zápasů i připravenosti rozhodčích. Dále také v informovanosti ohledně celé soutěže. To nemůže nikdo popřít. Prosím o vyjádření i jiných klubů a hráčů ať to buď potvrdí nebo vyvrátí. Nic proti Vaší práci v minulosti. S pozdravem Zdeněk Bartoš HC Adamov

  8. Zdenečku Bartoši můžeš mě vysvětlit jak to bylo dříve co OSLH Blansko dělal špatně pod mým vedením bereme to jako napadení naši práce, kterou jsme se snažily dělat poctivě a vrámci pravidel a stanov OSLH. Žádám tě o vysvětlení
    děkuji. p.s. Vaše problemy mě už nezajímají to si vyřešte a mě do toho netahejte.
    LOLO ty mě …….

Komentáře nejsou povoleny.